Consulten

 

Het dragen van een kindje is iets wat al eeuwen lang gedaan wordt.
Het dragen biedt vele voordelen. Zowel praktische voordelen; je hebt je handen vrij. Maar ook emotionele voordelen; je kindje voelt zich meer geborgen wanneer hij goed gedragen wordt waardoor de hechting tussen ouders en kinderen beter verloopt. Ook het huid-op-huid contact zorgt voor vele positieve bijdrage in het nog prille leven van je baby maar ook zeker voor jou!

Dragen is een genot voor jong en oud!!

 

Vind je het dragen nog wat ongemakkelijk, spannend of weet je niet waar je moet beginnen met zoeken naar een goede en ergonomische draagdoek of draagzak. Dan ben je bij mij aan het goede adres.

 

Basisconsult

€ 35,00

Basisconsult

€ 35,00

Bij een basis consult word je de knooptechniek van 1 knoop uitgelegd en aangeleerd. Je hebt keuze uit buik- heup- en rugknopen.
Tijdens het consult werken we met speciale draagpoppen, zodat je goed kan oefenen tot je zeker genoeg bent om te dragen met je kindje. Het is raadzaam om iemand bij je te hebben die op je kindje kan passen, zodat jij je kan richten op het knopen.

 

Tijd: 1 tot 1,5 uur
Kosten: €35 voor het 1e uur en daarna €15 per half uur. 

Dubbelconsult

€ 50,00

Dubbelconsult

€ 50,00

Tijdens dit consult kun je samen met je partner, moeder/vader, zus/broer, vriend//vriendin etc. een knooptechniek aanleren.
Neem ook iemand extra mee die op je kindje kan letten, zodat jullie het knopen goed aan kunnen leren.

Tijd: 1,5 tot 2 uur

Kosten: €35 voor het 1e uur en daarna €15 per half uur. Omdat we zeker wel 1,5 uur bezig zijn zijn de basis kosten €50

Adresgegevens:

Liefdevol Offline
Bovensteweg 37
6585 KB Mook
0623170062 - 0628177814